1–32 termék, összesen 98 db

CLUB of GENTS slim fit fekete öltöny

129900 Ft

CLUB of GENTS slim fit sötétkék öltöny

167900 Ft

CLUB of GENTS slim fit grafitszürke öltöny

142900 Ft

CARL GROSS modern fit szürke öltöny

149900 Ft

CARL GROSS modern fit sötétkék öltöny

144900 Ft

CARL GROSS modern fit fekete öltöny

134900 Ft

CARL GROSS modern fit középszürke öltöny

149900 Ft

CARL GROSS modern fit sötétkék öltöny

157900 Ft

CARL GROSS modern fit fekete öltöny

149900 Ft

CARL GROSS modern fit világosbarna öltöny

124900 Ft

CLUB of GENTS slim fit világoskék öltöny

133900 Ft

CLUB of GENTS slim fit fekete öltöny

119900 Ft

CARL GROSS classic fit középszürke öltöny

149900 Ft

CLUB of GENTS slim fit királykék öltöny

142900 Ft

CLUB of GENTS slim fit sötétzöld öltöny

145900 Ft

CLUB of GENTS slim fit szürke öltöny

167900 Ft

CLUB of GENTS slim fit sötétkék öltöny

129900 Ft

CLUB of GENTS slim fit kék öltöny

132900 Ft

CLUB of GENTS slim fit sötétkék öltöny

119900 Ft

CLUB of GENTS slim fit sötétkék öltöny

133900 Ft

CLUB of GENTS slim fit drapp öltöny

157900 Ft

CLUB of GENTS slim fit világoskék öltöny

157900 Ft

CLUB of GENTS slim fit sötétkék öltöny

157900 Ft

CARL GROSS modern fit acélkék öltöny

149900 Ft

CARL GROSS slim fit sötétkék öltöny

142900 Ft

CARL GROSS modern fit sötétkék öltöny

149900 Ft

CLUB of GENTS slim fit fekete öltöny

129900 Ft

CLUB of GENTS slim fit sötétkék háromrészes öltöny

182700 Ft

CARL GROSS modern fit fekete öltöny

129900 Ft

atelier torino classic fit diplomatakék öltöny

134900 Ft148900 Ft

atelier torino modern fit kék öltöny

129900 Ft

CARL GROSS modern fit világosbarna öltöny

167900 Ft

Öltöny választék elegáns és igényes férfiaknak

Vannak olyan ruhadarabok, amelyek soha nem mennek ki a divatból. A férfiasság általánosan elterjedt szimbólumává vált öltöny elengedhetetlen kelléke minden férfi szekrényének. Itt az ideje, hogy megismerje elegáns férfi öltöny kollekcióinkat! Üzletünkben olyan előkelő német és olasz öltöny márkák garantálják, hogy megtalálja az Önnek megfelelő stílust, mint a Cerruti, Heilemann, Reda, CARL GROSS, atelier torino, Loro Piana, CLUB of GENTS, Barberis. Elsőosztályú gyapjú öltönyeink alapanyagait Super 110’s – 180’s finomságú neves olasz szövetgyártó műhelyekben szövik. Kínálatunkban szinte minden színben találhat öltönyöket, amelyek segítségével kifejezheti egyéniségét. Hagyományos fekete és sötétkék, világosabb szürke és drapp árnyalatok, valamint divatos kockás öltönyök várakoznak arra, hogy részei lehessenek egy igényes férfi ruhatárának. Minőségi öltöny kínálatunkat az elegancia jegyében folyamatosan frissítjük az aktuális évszaknak és divatnak megfelelően. Minden alkalomhoz és stílushoz van megfelelő öltönyünk, akár munkába, mindennapi használatra, állásinterjúra szeretné felvenni. Az öltöny szettek mellett széles választékot kínálunk kiegészítőkből is, amelyek kiválóan alkalmasak különleges alkalmakra is! Egy hosszú ujjú ing, nyakkendő és cipő, kiegészítve egy mandzsettagombbal tehetik teljessé megjelenését. Próbához bejelentkezés nem szükséges.

A karcsúcsított, slim fit öltönyök a legfelkapotabbak

Az elegánsan öltözött férfiaknak ellenállhatatlan hatása van, ezért kínálatunk kialakításakor hangsúlyt fektettünk arra, hogy az elérhető háromféle konfekció méretállás közül mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. A legújabb, 2022-es trendek szerint egy modern férfi karcsúsított (slim-fit) öltönyt hord, de üzletünkben megtalálhatóak a normál fazonok is. Átlagos testmagasságú és alkatú férfiak a modern fit (normál) méretek közül próbálhatnak. A classic fit (pocakos), nagyméretű férfi öltönyök zakói hosszban rövidebb, hasban enyhén bővebb szabásúak, míg a nadrágok rövidebb ülephossza miatt csípőn is hordhatóak. Magasabb testmagassú urak számára a nyújtott méretek jelenthetik a tökéletes választást, melyek közös jellemzője, hogy a zakó és a nadrág egyaránt arányosan hosszabb, mint a normál méretállású daraboké.

Mire figyeljünk az öltöny kiválasztásakor?

Törekedjünk arra, hogy a megvásárolni kívánt öltöny természetes alapanyagból készüljön, ugyanis ezek engedik szellőzni bőrünket. Az ismert öltöny márkák sokszor kevert alapanyagokból készítik el termékeiket, elsősorban poliészterrel keverik a természetes szálakat, a jobb kopásállóság és a gyűrődésmentesség érdekében. Hosszú távon a kevertszálas alapanyag mégsem annyira kifizetődő, mivel könnyen kifényesedik és kevésbé szellőzik, így hamarabb megizzadunk benne. A megfelelő méretek kiválasztása is kiemelten fontos a jólöltözöttség és az elegancia érdekében. Az öltönyvásárlás vonatkozásában a leglényegesebb, hogy a kiválasztott öltözék makulátlanul igazodjon viselőjéhez, hiszen ha egy viseletben jól érezzük magunkat, akkor fellépésünk határozottságot és magabiztosságot fog sugározni. Öltönyeink zakó és a nadrág mérete külön-külön kiválasztható, amelyeket szükség esetén díjtalanul méretre is igazítunk.

Öltöny árak a HEILEMANN Öltönyházban

Öltönyházunkban megtalálható férfi öltönyök árai 79900 Ft-tól 189900 Ft-ig terjednek. A kizárólag 100% gyapjú szövetből készült darabok általában 119900 Ft-ba kerülnek. A speciális, esküvőre készült öltönyök ára 129000 Ft-tól 195900 Ft-ig alakul. Az árak az egyéni termékoldalakon is feltüntetésre kerültek.

Stílus és minőség: CARL GROSS és CG

A CARL GROSS márka 1925-ben alakult, azóta nemzetközileg méltán elismert, megbízható férfi divat márkává nőtte ki magát. Mindig az aktuális divat szerint, lépést tartva az idővel alakítják ki a kollekciójukat, amely a kifinomult alkalmi öltönyöktől az üzleti megjelenésen át a sportos árura és kiegészítőkre is kiterjed. A CARL GROSS termékei kiváló választást jelentenek azoknak, akiknek fontos a modern megjelenés, szeretik a minőségi olasz szöveteket és a tökéletesre szabott zakókat, nadrágokat. Prémium vonala a Black Line, ahol olasz alapanyagokból válogathatunk, a legmagasabb vásárlói igényeket kielégítve.
A CARL GROSS testvérmárkája a CLUB of GENTS - CG. A márkát a részletekre való figyelem jellemzi, melyet a tervező sok apró finom díszítéssel és részletekben rejlő megoldásokkal ékesít a kivitelezés során. A CG férfi öltöny szettek 2022-ben is a elegancia, a divat, és a dinamika egyesülései! A színes varratoknak és bélésnek köszönhetően a legfiatalosabb vonalat képviseli a HEILEMANN Öltönyházban. Szűkített zakó, nadrágszár és kiváló minőségű anyagok biztosítják a stílusos megjelenést, ha a CLUB of GENTS öltönyeit választja. Kínálatunk egyik legsikeresebb márkája, amely Önnek is biztosan el fogja nyerni tetszését.