1–44 termék, összesen 110 db

Öltöny választék elegáns és igényes férfiaknak

Vannak olyan ruhadarabok, amelyek soha nem mennek ki a divatból. A férfiasság általánosan elterjedt szimbólumává vált öltöny elengedhetetlen kelléke minden férfi szekrényének. Itt az ideje, hogy megismerje elegáns férfi öltöny kollekcióinkat! Üzletünkben olyan előkelő német és olasz öltöny márkák garantálják, hogy megtalálja az Önnek megfelelő stílust, mint a Cerruti, CARL GROSS, Heilemann, Reda, atelier torino, Loro Piana, CLUB of GENTS, Barberis. Elsőosztályú gyapjú öltönyeink alapanyagait Super 100’s – 180’s finomságú neves olasz szövetgyártó műhelyekben szövik. Kínálatunkban szinte minden színben találhat öltönyöket, amelyek segítségével kifejezheti egyéniségét. Hagyományos fekete és sötétkék, világosabb szürke és drapp árnyalatok, valamint divatos kockás öltönyök várakoznak arra, hogy részei lehessenek egy igényes férfi ruhatárának. Minőségi öltöny kínálatunkat az elegancia jegyében folyamatosan frissítjük az aktuális évszaknak és divatnak megfelelően. Minden alkalomhoz és stílushoz van megfelelő öltönyünk, akár munkába, mindennapi használatra, állásinterjúra szeretné felvenni. Az öltöny szettek mellett széles választékot kínálunk kiegészítőkből is, amelyek kiválóan alkalmasak különleges alkalmakra is! Egy hosszú ujjú ing, nyakkendő és cipő, kiegészítve egy mandzsettagombbal tehetik teljessé megjelenését. A megfelelő méretek kiválasztása is kiemelten fontos a jólöltözöttség és az elegancia érdekében. Az öltöny vásárlás vonatkozásában a leglényegesebb, hogy a kiválasztott öltözék makulátlanul igazodjon viselőjéhez, hiszen ha egy viseletben jól érezzük magunkat, akkor fellépésünk határozottságot és magabiztosságot fog sugározni. Öltönyeink zakó és a nadrág mérete külön-külön kiválasztható, amelyeket szükség esetén díjtalanul méretre is igazítunk. Próbához bejelentkezés nem szükséges. 

A karcsúcsított, slim fit öltönyök a legfelkapotabbak

Az elegánsan öltözött férfiaknak ellenállhatatlan hatása van, ezért kínálatunk kialakításakor hangsúlyt fektettünk arra, hogy az elérhető háromféle konfekció méretállás közül mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. A legújabb, 2023-as trendek szerint egy modern férfi slim fit (karcsúsított) öltönyt hord, de üzletünkben megtalálhatóak a normál fazonok is. Átlagos testmagasságú és alkatú férfiak a modern fit (normál) méretek közül próbálhatnak. A classic fit (pocakos), nagyméretű férfi öltönyök zakói hosszban rövidebb, hasban enyhén bővebb szabásúak, míg a nadrágok rövidebb ülephossza miatt csípőn is hordhatóak. Magasabb testmagassú urak számára a nyújtott méretek jelenthetik a tökéletes választást, melyek közös jellemzője, hogy a zakó és a nadrág egyaránt arányosan hosszabb, mint a normál méretállású daraboké.

Öltöny árak a HEILEMANN Öltönyházban

Öltönyházunkban megtalálható férfi öltönyök árai 99900 Ft-tól 207800 Ft-ig terjednek. A kizárólag 100% gyapjú szövetből készült darabok általában 139900 Ft-ba kerülnek. A speciális, esküvőre készült öltönyök ára 124900 Ft-tól 219900 Ft-ig alakul. Az árak az egyéni termékoldalakon is feltüntetésre kerültek.

Stílus és minőség: CARL GROSS és CG

A CARL GROSS márka 1925-ben alakult, azóta nemzetközileg méltán elismert, megbízható férfi divat márkává nőtte ki magát. Mindig az aktuális divat szerint, lépést tartva az idővel alakítják ki a kollekciójukat, amely a kifinomult alkalmi öltönyöktől az üzleti megjelenésen át a sportos árura és kiegészítőkre is kiterjed. A CARL GROSS termékei kiváló választást jelentenek azoknak, akiknek fontos a modern megjelenés, szeretik a minőségi olasz szöveteket és a tökéletesre szabott zakókat, nadrágokat. Prémium vonala a Black Line, ahol olasz alapanyagokból válogathatunk, a legmagasabb vásárlói igényeket kielégítve.
A CARL GROSS testvérmárkája a CLUB of GENTS - CG. A márkát a részletekre való figyelem jellemzi, melyet a tervező sok apró finom díszítéssel és részletekben rejlő megoldásokkal ékesít a kivitelezés során. A CG férfi öltöny szettek 2023-ban is a elegancia, a divat, és a dinamika egyesülései! A színes varratoknak és bélésnek köszönhetően a legfiatalosabb vonalat képviseli a HEILEMANN Öltönyházban. Szűkített zakó, nadrágszár és kiváló minőségű anyagok biztosítják a stílusos megjelenést, ha a CLUB of GENTS öltönyeit választja. Kínálatunk egyik legsikeresebb márkája, amely Önnek is biztosan el fogja nyerni tetszését!