1–32 termék, összesen 83 db

Manzetti extra slim fit bézs esküvői öltöny

124900 Ft

Manzetti extra slim fit zafírkék esküvői öltöny

149900 Ft

Manzetti extra slim fit zöld esküvői öltöny

124900 Ft

Manzetti extra slim fit oxford-zöld esküvői öltöny

149900 Ft

WILVORST slim fit sötétkék esküvői öltöny

159900 Ft

WILVORST slim fit drapp kockás esküvői öltöny

129900 Ft

WILVORST slim fit szászkék esküvői öltöny

159900 Ft

atelier torino slim fit zöld esküvői öltöny

169900 Ft

WILVORST slim fit bordó esküvői öltöny

175900 Ft

WILVORST slim fit türkizzöld esküvői öltöny

198900 Ft

WILVORST slim fit császárkék esküvői öltöny

189900 Ft

WILVORST slim fit palakék esküvői öltöny

204900 Ft

Manzetti extra slim fit sötétkék esküvői öltöny

149900 Ft

Manzetti extra slim fit sötétkék esküvői öltöny

149900 Ft

Manzetti extra slim fit fagyalkék esküvői öltöny

134900 Ft

Manzetti extra slim fit kockás kék esküvői öltöny

149900 Ft

WILVORST slim fit kék esküvői öltöny

191900 Ft

WILVORST slim fit viharkék esküvői öltöny

182900 Ft

CLUB of GENTS slim fit világoskék esküvői öltöny

157900 Ft

CLUB of GENTS slim fit drapp esküvői öltöny

157900 Ft

Manzetti extra slim fit kockás szürke esküvői öltöny

149900 Ft

Manzetti extra slim fit világoskék esküvői öltöny

154900 Ft

Manzetti extra slim fit mandulabarna esküvői öltöny

149900 Ft

Manzetti extra slim fit acélkék esküvői öltöny

154900 Ft

Manzetti extra slim fit szürke esküvői öltöny

149900 Ft

Manzetti slim fit fekete szmoking

139900 Ft

WILVORST slim fit karibi-kék esküvői öltöny

182900 Ft

atelier torino slim fit kék esküvői öltöny

169900 Ft

WILVORST slim fit borókakék esküvői öltöny

159900 Ft

WILVORST khaki kockás esküvői öltöny

149900 Ft

atelier torino slim fit denimkék esküvői öltöny

182900 Ft

WILVORST slim fit alpesi zöld esküvői öltöny

188900 Ft

Különleges és egyedi esküvői öltönyök

Férfi öltönyök esküvőre – Általában minden szempár először a menyasszonyra szegeződik, de a második pillantás már a vőlegényre. Célunk, hogy a vőlegény is megtalálja a tökéletes viseletet, ami harmonizál a menyasszony ruhájával. Az esküvői készülődés során legalább annyira fontos az esküvői öltöny szett kiválasztása, mint az, hogy milyen színű lesz a meghívó vagy a koszorúslányok ruhája. Rátalálni a tökéletes öltönyre, amely illik a menyasszonyi ruhához és az esküvő hangulatához korántsem egyszerű. Fontos eldönteni, hogy a vőlegény egyszeri alkalomra szeretne egy egyedi és  különleges esküvői öltönyt vagy a jövőben is viselni kívánná. Vásárlóink klasszikus férfi öltöny és esküvői öltöny kollekcióink széles választékából próbálhatnak öltönyházunkban. A vőlegény öltözetét - melynek középpontjában az öltöny áll - a ceremónia mellény szett teszi teljessé. Népszerű választás bármely üzleti öltönyünk is nyakkendővel és díszzsebkendővel kiegészítve, így a ceremónia után más eseményeken is felvehető az öltöny. Számos WILVORST esküvői öltöny ugyancsak viselhető marad egy egyszerű átgombozás után. Az öltöny méreténél tekintettel kell lennünk arra, hogy a vőlegény számára megfelelőek-e a konfekció méretek vagy egyénileg méretre készült darabra lesz-e szüksége. Az egyéni igényeknek megfelelő fazonok vagy méretek elkészülési, illetve megrendelési ideje 1-12 hét között is alakulhat a kiválasztott szövetektől függően. Vőlegények és az örömapák egyaránt viselhetnek szmokingot, amelynek a mélykék árnyalata továbbra is divatos, egy a hozzáillő csokornyakkendővel. Mindezek mellett a WILVORST zsakett is tökéletes viseletnek számít az esküvőn. Amerikában és Angliában a cut (zsakett) és a plasztron (francia nyakkendő) a vőlegény és a férfi vendégek hivatalos esküvői ruházata.

WILVORST és TZIACCO vőlegény öltönyök, az igazi pillanatokra

WILVORST – Az esküvői öltönyök és a tökéletesen illeszkedő kiegészítők szakértője. A vőlegény egy WILVORST esküvői öltönyben kiegészíti, emeli a menyasszony fényét, méltó módon fokozza eleganciáját, így harmonikus egységgé forrva képviselik mindazt, amit az a nap jelent számukra. A WILVORST több, mint 105 év tapasztalattal a háta mögött készít esküvői öltönyöket férfiaknak, míg a különleges TZIACCO kollekció 2000 óta kapható. Német precizítás, olasz stílus, nemzetközi elismertség. Divatos fazonok – Vőlegény öltönyeink többféle fazonban, a legújabb trendek szerint készülnek, amikben önbizalomtól duzzadóan mondhatja ki a boldogító igent az esküvőn. Ez a könnyed és egyben vonzó kollekció tudatosan és meggyőzően fémjelzi a 2022-es vőlegény öltöny divatot. A középpontban az alakot követő, letisztult vonalvezetés áll. Az egyéni stílus, a kifinomult részletek, és a virtuózan felhasznált anyagok gondoskodnak arról, hogy a vőlegény ruhája hatalmas sikert arasson. A WILVORST öltönyök remek választást jelentenek a vőlegénynek, a tanúnak, az örömapának és a vendégeknek egyaránt.

Árak a HEILEMANN Öltönyházban

Az üzletünkben lévő férfi esküvői öltöny árak fazontól és anyagösszetételtől függően 129900 Ft és 195900 Ft között alakulnak. Az esküvői mellény szettek árai 58900 Ft és 68900 Ft. Klasszikus öltöny kínálatunkból az esküvőre is megfelelő vőlegény öltöny árak 79900 Ft-tól 189000 Ft-ig lelhetőek fel.

 

Kiegészítők és esküvői öltönyök Budapest könnyen megközelíthető részén

A vőlegény öltözködésének alapja a részletekre való odafigyelés. Üzletünkben egy helyen gyorsan és könnyedén megtalálhatja a szükséges kiegészítőket, mint az esküvői mellény szettet és WILVORST cipőt, valamint az ideális férfi esküvői öltönyt Budapest könnyen megközelíthető részén. A HEILEMANN Öltönyházban megtalálható WILVORST, TZIACCO és Manzetti öltönyök és mellény szettek, valamint a mandzsettás, többféle fazonú férfi ingek teszik igazán elegánssá a vőlegényt az ara mellett. Személyre szabva – Esküvői öltönyeink zakó és nadrág mérete külön-külön kiválasztható, amelyeket szükség esetén rövid időn belül ingyenesen méretre is igazít mesterszabónk. A HEILEMANN Öltönyház férfi esküvői ruháinak választéka nagy része azonnal, készletről elérhető, vagy az adott méretben és kivitelben rendelhető pár napos átfutási idővel a legújabb kollekciók katalógusai alapján. A megfelelő esküvői öltöny a menyasszonyi ruha tökéletesen hozzáillő párja, akár az ifjú pár maga, így mielőtt a vőlegény öltönyt próbálna, kérdezze meg a menyasszonyt a ruhája színéről, stílusáról. Legszerencsésebb, ha maga a menyasszony kíséri el próbára a vőlegényt, de ha ezt nem szeretnék, akkor érdemes lehet egy közelálló családtagot megkérni, hogy segítsen a választásban. Ha ez a családtag az örömapa vagy fiútestvér, akkor szükség esetén egyúttal nekik is választhatnak megfelelő esküvői öltözetet. Öltönyházunkban nem csak a vőlegény, de barátai és a rokonai is megtalálhatják az öltönyüket. Akár össze is öltözhetnek, választhatnak egyforma színű mellényt, francia nyakkendőt vagy csokornyakkendőt. Öltöny próbához bejelentkezés nem szükséges, szívesen látjuk bármikor Önöket a honlapunkon megadott nyitvatartási időben, a hét minden napján.