Mind a(z) 14 találat megjelenítése

CLUB of GENTS - a férfiak klubja

A CARL GROSS testvérmárkája a CG, amely hétköznapokra, alkalmakra és egy életre szóló ünnepekre kínál elegáns ruházatot férfiaknak. A márkát a részletekre való figyelem jellemzi, melyet a tervező sok apró finom díszítéssel és részletekben rejlő megoldásokkal ékesít a kivitelezés során. A CLUB of GENTS slim fit öltönyök 2023-ban is a elegancia, a divat, és a dinamika egyesülése! A színes varratoknak és bélésnek köszönhetően a legfiatalosabb vonalat képviseli a HEILEMANN Öltönyházban a CG márka. Szűkített zakó, nadrágszár és kiváló minőségű anyagok biztosítják a stílusos megjelenést, ha a CLUB of GENTS öltönyeit választja. Kínálatunk egyik legsikeresebb márkája, amely Önnek is biztosan el fogja nyerni tetszését. Az öltönyök zakó és a nadrág mérete külön-külön kiválasztható, amelyeket szükség esetén díjtalanul méretre is igazítunk. Öltönyházunkban egy helyen, gyorsan és könnyedén megtalálhatja a megfelelő férfi öltönyt, valamint a szükséges kiegészítőket, mint az ing, nyakkendő és mandzsettagomb. A HEILEMANN Öltönyház CG választéka azonnal felpróbálható, illetve megvásárolható, nincs szükség külön megrendelésre. Próbához bejelentkezés nem szükséges.

CLUB of GENTS - egyedi vonalak

Prémium vonala a Savile Row nevet viseli, melyek 3 részes gyapjú öltönyök szuper prémium kialakítással. A márka jelenlegi kollekciójának témája Londonból ered, visszatérünk a 80-as évekre és a 90-es évek elejére. A márka impulzusai és inspirációi a City of Londonból erednek és olyan külvárosokból, mint a Shoreditch és a Hoxton. Feltétlenül meg kell említsük a Savile Row utcát amelyről a márkát elnevezték. Ez London férfiruházatának fellegvára, ahol olyan férfiakat öltözködtek mint Gary Cooper, Bill Clinton.

A CG „Your own party” esküvői öltöny kollekciója a hétköznapokon is viselhető alkalmi öltönyet sorakoztatja fel. A különféle színben kapható esküvői öltönyökhöz olyan kiegészítők rendelhetők, mint a mandzsetta, a nadrágtartó, a díszzsebkendő, alkalmi ing. A mai modern esküvői igényeknek megfelelően a mellények, csokornyakkendők színben harmonikusan illeszkednek az öltönyökhöz.